Click here for the info in English

Kuka, mikä?

Lähi-idässä voi talvella olla todella kylmä. Työskentelin puoli vuotta Kirkon Ulkomaanavun Ammanin toimistolla keväällä 2015.

Olen valokuvaaja, toimittaja ja kuvittaja. Olen tehnyt myös sarjakuvia ja suunnitellut nettisivustoja sekä toiminut opettajana ja luennoitsijana. Vuonna 2023 työskentelin uutistoimittajana ja kuvaajana Kymen sanomissa. Nyt, vuonna 2024, keskityn kirjaprojekteihini, mutta kuuntelen kyllä myös ehdotuksia kiinnostavista projekteista!

Syyskauden 2022 työskentelin New Yorkissa Kota Alliancen viestinnässä ja tapahtumissa. Sitä ennen tein PR:ää ja viestintää Haminan kaupungin tapahtumatuotannossa. Aiemmin tein sisältöjä muun muassa Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan Ahti-pilottihankkeessa.

2018 toimitin ja suunnittelin oman kirjani ja aloin tehdä kansien graafista suunnittelua Huipulle. Vietin myös pari kuukautta juttumatkoilla Keniassa.

Vuosi 2015 vei minut puoleksi vuodeksi viestinnän asiantuntijaksi Jordaniaan ja sen jälkeen toimin pari kuukautta freelancerina Thaimaassa.

Toistaiseksi minut tavoittaa Suomesta. Ota yhteyttä numeroon +358 50 313 7173 tai meilaa tainavarri@gmail.com jos kaipaat viestintäpalveluja, etsit yhteistyökumppania tai haluat tietää lisää.

Toimitan ja kehitän taas (erittäin) verkkaiseen tahtiin kulttuuriin ja matkoihin keskittyvää tabloidi.com -vinkkisivuani. Täällä on Instagram-tilini ja täällä LinkedIn.

Olen Journalistiliiton, Mediakunnan ja Matkailutoimittajien killan tyytyväinen jäsen. Työskentelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi.