Behind this link editorial content in English.

 

Olen kirjoittava toimittaja ja teen tarvittaessa tiedottajan sijaisuuksia ja määräaikaisuuksia.

Klikkaamalla allaolevia linkkejä pääset lukemaan julkaistuja tekstejäni.


Kotiliesi:

Ekotrippailijan Thaimaa 

Thaimaan Phang Nga sijaitsee noin sata kilometriä Phuketista pohjoiseen. Turismi on alueelle tärkeä elinkeino, mutta shoppailun tai seksiturismin sijaan painopiste on ekomatkailun kehittämisessä. Phang Ngan sademetsät, rannat, luonnonpuistot, joet ja saaret tarjoavat siihen loistavat edellytykset.

Kotiliesi 2015, Ekotrippailijan Thaimaa


Seura:

Haaveiletko sinäkin uudesta elämästä Thaimaassa? Kati maksoi unelmastaan kovan hinnan

Kati Häkkinen rakensi miehensä kanssa luksushotellin Thaimaahan. Sitten tuli masennus ja ero, mutta yhtiökumppanuus miehen kanssa jatkuu.

Seura 2015, Kati Häkkinen hotelliyrittäjänä Thaimaassa


TTT-lehti:

Rakkauden maisteri on hyvä kuuntelija

Tampereen yliopistoon väitöskirjaa tekevä Sandra Nasser El-Dine, 36, asuu Ammanin Weibdehissä runoilija ja filosofi Omar Khaijamin mukaan nimetyn kadun varrella. Hän istuskelee työkseen Ammanin kahviloissa ja ravintoloissa, viettää aikaansa naisten kuntosaleilla treenaajien juttuja kuunnellen ja seuraa vapaa-aikanaan arabiankielisiä saippuasarjoja.

TTT-lehti 2015, Ammanin ammattilaisia


Iiris:

Kohtalona Taidehalli

Keväisenä päivänä vuonna 1976 helsinkiläisen Palmion perheen olohuoneessa 16-vuotias Laura puhaltaa muoviseen vapputorveen ja kiskaisee näyttävästi punaista rantapyyhettä. Sen alta paljastuu kehystetty hiilipiirros Lauran äidistä, nelikymppisestä Helistä. Piirros on Ilja Glazunovin käsialaa.

Iiris 2012, Taidehalli


Iso numero:

Parasta on kaikki!

Energisistä lavaesiintymisistään tunnettu ja lukuisilla Emmoilla ja muilla tunnustuksilla palkittu PMMP juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan uudella “Rakkaudesta” -albumilla. Paula Vesala kertoo Iso Numero -lehden lukijoille ajatuksiaan musiikista, keikkailusta ja luovasta kirjoittamisesta.

Iso Numero 2012, Paula Vesalan haastattelu


Me Naiset:

Viikottainen musiikkipalsta 2002-2005

Me Naiset 2002, Afrikan tähti Youssou N´Dour